14 december 2017

JUL-AW

Varmt välkommen till Cuebids årliga JUL-AW

Hohoho Christmas, Cuebid och DLX lovers... Här kommer så den julaktivitet som många av er numera rankar som viktigare än ”Carl Bertil Jonssons julafton” den 24:e. Allt handlar om att hitta rätt känsla tillsammans. Härmed inbjuder vännerna på Cuebid våra kunder och leverantörpartners till vår traditionsenliga Jul AW. Som vanligt håller vi till på TGI på Birger Jarlsgatan. Inga förändringar, bara glädje, positivism och trevligheter. Varmt välkomna!

Under 2017 påbörjade Cuebid vår nationella resa med öppnandet av ett kontor i region Syd/Skåne. Vår målsättning är att tillsammans med ett starkt lokalt team föra ut hela vårt erbjudande till regionen.  Arbetet intensifieras således med att bygga Sveriges starkaste kompetensbolag inom datasäkerhet och IT infrastruktur. Vi investerar långsiktigt vårt fulla engagemang i alla våra partnerskap. Vårt primära fokus är att attrahera Sveriges starkaste kompetens inom alla våra fokusområden i syfte att skapa värden för våra kunder.

Under 2017 har Cuebid för sjunde året i rad fortsatt att investera i vårt Operations Center (SoC/NoC) som utgör vår drifts-, övervaknings- och incidenthanteringscentral. Härifrån utgår även våra servicedeskfunktion. Vår tro och absoluta målsättning är att alla våra kunder mår bra av och bör vara uppkopplade mot vårt operations center. På så vis kan vi vara konsultativt behjälpliga i realtid om något oförutsett skulle inträffa. Något som varit uppskattat är vårt stora utbud av nästintill standardiserade säkerhets och övervakningstjänster. Vidare så har vi även tagit fram en GDPR anpassade incidenthanteringsprocess som många av våra kunder väljer att implementera såväl som tjänstealternativt som egen driftad lösning.

En stark trend som har förstärkts under 2017 är att de flesta organisationer idag har någon form av hybriddrift med en rad olika kända och mindre kända molntjänster. Utmaningen här är att hantera och hjälpa organisationen med legitimitet, datasäkerhet och kontroll av dessa tjänster. Målet är att de tjänster man tar i bruk aktivt kan stötta verksamheten maximalt på ett säkert sätt. På Cuebid är vi idag experter på molnbaserad säkerhetproblematik och orkestrering av datasäkerhetpolicys på multipla molnmiljöer. Vidare en gedigen portfölj av paketerade datasäkerhets och infrastrukturella tjänstebaserade lösningar som IaaS/PaaS/SaaS/DraaS som verksamheter snabbt kan ta i bruk.


När: Torsdagen den 14 December 16.00-19.00.
Var: TGI-Friday´s, Birger Jarlsgatan 16.
Hur: Come as you are!

Varmt välkomna önskar vännerna på Cuebid