19 november 2018

JUL-AW 12/12

Välkommen på Cuebids årliga Jul-AW

cuebid jul aw12Kom och häng med vännerna på Cuebid.
Tiden går fort och snart är julen här. Den 12 December arrangerar Cuebid sin årliga Jul-AW och vännerna på Cuebid önskar dig varmt välkommen!

På med tomteluvan och passa på att anmäl dig!

När: Onsdagen den 12 December 16.00-19.00.
Var: TGI-Friday´s, Birger Jarlsgatan 16.
Hur: Come as you are!

Anmäl dig genom att klicka här


2018 har varit ett händelserikt år där Cuebid blivit nationella och haft en stark tillväxtsplan. Detta innefattar bland bland annat:

- Uppstart av Cuebid Syd i Malmö
Koncernes andra kontor startades under året upp i Malmö för att öka närvaron i södra Sverige. VD för den nya verksamheten är Thomas Johnson som har lång erfarenhet av att bygga upp och leda stora verksamheter. Thomas själv säger följande inför uppstarten:

-Anledningen till att jag antar denna utmaning är att jag ser att Cuebid har något väldigt spännande på gång, samtidigt som jag tror att det finns en lucka i marknaden för en mindre integratör med hög kompetens och servicegrad. Cuebid är ett företag som besitter en extrem kompetens och erfarenhet inom sitt område, och nu blir det min uppgift att förstärka vårt team här i södra Sverige. Jag tror att vi tillsammans kommer kunna föra ut Cuebids samlade erbjudande väl här i regionen 


-  Uppstart av Cuebid Väst i Göteborg
Näst på tur var Cuebid Väst där verksamheten leds av VD, Niklas Dahl, som på kort tid byggt upp ett starkt team på 8 personer. Niklas själv säger såhär om uppstarten:

-Personligen kände jag att det återigen var dags för att etablera en verksamhet i Göteborg. Det har under några år i samband med den konsolidering som skett i branschen öppnats upp ett fönster där Cuebids erbjudande passar perfekt in för en etablering i Göteborg. Vi är ett starkt team på 8 personer som etablerar oss för att leverera Cuebids säkra lösningar, med en lokal känsla och kompetens till kunderna i Göteborg,

- Förvärvat Advanced IP i Stockholm
Advanced IP är ett tekniskt kompetenscenter som förser internetindustrin med anpassade lösning och tjänster från partners som F5 Networks & Arista Networks med flera. Advanced IP omsatte 24 Mkr 2017 med fem anställda och har förstärkt Cuebids organisation på huvudkontoret i Solna. Med detta förvärv är Cuebid nu enda officiella Authorized Training Center (ATC) avseende F5 Networks i Norden.


Med vänliga Julhälsningar
Johan Malmberg, VD