Om cuebid

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring.

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring. Vi hjälper några av Sveriges mest krävande kunder att designa, implementera och supportera nästa generations dynamiska datacenter. Små- och medelstora organisationer hjälper vi med drift av deras IT-miljöer från Cuebids egna datacenter i Sköndal och Bromma. Våra ledord är säkerhet, tillgänglighet och kontroll.

Cuebid är ett svenskt privatägt aktiebolag. Sedan starten 2009 har vi satsat på att bredda oss ifrån vårt arv inom nätverks/säkerhetssegmentet för att kunna bli din kompletta och naturliga partner inom IT-infrastruktur.

Affärsidé

Cuebids affärsidé är att utifrån ett helhetsperspektiv erbjuda marknadsledande teknologi, spetskompetens och 24/7 support avseende dagens och nästa generations dynamiska datacenter. Syftet är att hjälpa våra kunder förbättra sin konkurrenskraft genom att optimera och säkerställa högsta tänkbara Säkerhet, Tillgänglighet och Kontroll i de lösningar och tjänster vi implementerar.

Kreditvärdering

logo-aaa

Cuebid har AAA kreditrating, den högsta tillgängliga ratingen i Soliditets kreditratingskala.

Och namnet då?

Cuebid är en term som kommer från kortspelet bridge. Cuebid är ett bud som lovar medspelaren en stark hand, samt en vilja att nå en högre nivå. Ett Cuebid förpliktar och vår strävan är att alltid försöka överträffa våra kunders och medspelares högt ställda förväntningar.

Träffa Cuebid

För mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag, boka gärna ett möte med oss så berättar vi mer!

Kontakta oss på 08 – 400 210 80 eller maila oss på info@cuebid.se