Partners

 • Arista

  Arista Networks levererar Cloud och mjukvarudrivna nätverkslösningar för datacenter, stora företag, och datormiljöer. Aristas nästa generations arkitektur levererar en operativa besparing i datacentret med 5-10 gånger. Kärnan i Arista plattformen är Extensible operativsystem (EOS) som är en öppen standard baserad hög tillgänglighetsplattform. EOS är utformad för att ge en skalbar grund för företagens behov av nästa generations datacenter och Cloud nätverk.
  Arista är inriktad på att lösa verkliga nätverksproblem genom innovativ mjukvara. 
   Om du letar efter en nätverksswitch som är bekant för din personal då EOS är väldigt likt IOS men samtidigt mycket innovativt, då är Arista något för er.

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Arista på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Aruba Networks

  HPe är ett av världens största teknikföretag. Var tredje server som installeras/levereras i världen kommer från HP och företagets lösningar är både beprövade och enormt kraftfulla.

  Cuebid har ett nära samarbete med HPe och vi har mångårig erfarenhet att bygga IT-plattformar baserade på HPs produkter inom switching, routing, server & storage och Wifi ( Aruba ).

  HPe Aruba Networks – den ledande leverantören av nästa generations accesslösningar för mobila företagsnätverk.

  I samma lösning erbjuds:

  Wireless LAN Controller, Wireless IPS, Policy Enforcement Firewall, Remote Networking, VPN, Gäst Access, QoS.

  Med Aruba får du inte bara trådlöst som komplement utan en lösning som ersätter trådade portar på ditt LAN och traditionella VPN/Router/Firewall lösningar på ditt lokalkontor.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring ert företags nätverkslösningar. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende HPe/Aruba på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se


 • Avecto

  Avectos proaktiva säkerhetslösning Defendpoint kombinerar på ett unikt sätt tekniker för Privilege Management, Application control och Content Isolation för att skydda operativsystem, IT-miljö och verksamhetskritisk information från okända hot; allt levererat i en och samma, lättviktiga agent.

  Avectos Defendpoint ger användare möjlighet att vara flexibla utan att äventyra säkerheten. Som komplement till befintlig patchning och antimalware strategier, erbjuder lösningen en helhetslösning för klientsäkerhet i flera lager.

  I det första lagret möjliggör Defendpoint avlägsnandet av administrativa rättigheter via Privilege Management, som ger en solid grund för att omedelbart förbättra den övergripande säkerheten. Application control tillåter vanliga användare att få tillgång till endast de betrodda program de behöver genom enkel men effektiv vitlistning teknik. Användare tillåts vara fullt flexibla med grålistning av applikationer som styrs i samråd med IT i en fullt anpassningsbar skala.

  Content Isolation lägger till det sista lagret av skydd. Avectos innovativa teknologi isolerar och kapslar in okänd kod från tillgång till personliga användardata eller delade systemresurser.

  Med Defendpoint kan verksamheten tillämpa precis rätt nivå av kontroll och ändå uppnå en effektiv balans mellan säkerhet och personlig frihet för användarna.

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Avecto på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Balabit

  Balabit har tre produkter:

  - Blindspotter, Real-Time analysering av användarbeteende för att identifiera interna och externa attacker.
  - Shell Control Box, Produkt för att titta inne i SSH, http, Telnet, RDP, VNC, Citrix trafik.
  - SyslogNG, En avancerad SYSLOG server men grym performance. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Balabit på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Blue Coat

  Blue Coat är enligt Gartner marknadsledande beträffande sina säkerhetsplattformar.

  Blue Coat är enligt Gartner marknadsledande beträffande sina säkerhetsplattformar – Security Gateway Appliances – som används för att skapa full insyn i alla applikationer och data i nätverket samt acceleration över WAN:et av densamma. Dessa kan kompletteras med avancerad Anti-Virus analys i CAS ( Content Analysis System ) och MAA ( Malware Analysis Appliance ) som utör inspektion av så kallade APT hot.

  Sammanfattningsvis erbjuder Blue Coat Systems plattformar funktioner som avancerad proxyfunktionalitet, WAN-acceleration, URL-filtrering, innehållsfiltrering, Instant Messaging-kontroll samt Webb-virus-skanning med mycket hög nätverksprestanda. De flesta av dessa funktioner kan även erbjudas i Threat Cloud som är BlueCoats molntjänst.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Blue Coat på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se.

 • Carbon Black

  CarbonBlack är en marknadsledande produkt för att säkra upp klientdatorer och servrar med någon av sina tre produkter:

  - CB Defense som kommer från uppköpet av Confer och är nästa generations AV-lösning.
  - CB Protection som är en avancerad applikationskontroll produkt för att säkra upp klinter och servrar. Har funnit på marknaden i många år under namnet Bit9
  - CB Response som är en Instant Response produkt för att kunna hitta intrång på sin klientmiljö så fort som möjligt.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Carbon Black på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Check Point

  Check Point Software Technologies Ltd – världsledare inom Internetsäkerhet som förser sina kunder med lösningar som ger ett kompromisslöst skydd mot alla typer av hot, samtidigt som de ger en minskad komplexitet och en sänkt ägarkostnad.

  Check Point var pionjärer i säkerhetsbranschen med FireWall-1 och den patenterade tekniken för Stateful Inspection. Idag fortsätter Check Point att utveckla nya innovationer baserade på sin Software Blade-arkitektur och förser sina kunder med flexibla och enkla lösningar som kan anpassas helt efter säkerhetsbehoven hos varje enskild organisation.

  Check Point är den enda leverantör som ser bortom tekniken och definierar säkerhet som en affärsprocess. Check Point 3D Security kombinerar policies, människor och bättre kontroll av säkerheten, på ett unikt sätt, för att bättre skydda information och för att hjälpa organisationer att implementera en bredare plan för säkerhet som överensstämmer med organisationers affärsmål. Kunderna består av tiotusentals organisationer av alla storlekar, inklusive alla företag på Fortune 100 och Global 100.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Check Point på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Cynet

  Cynet är ett ledande Israeliskt bolag för att upptäcka avancerad hot.

  Cynet 360 förenklar säkerheten för företag genom att erbjuda en skalbar och lätt utrullad plattform som upptäcker och automatiskt skyddar mot avancerade hot med väldigt låga "False Positive" siffror. Förkorta tiden från upptäckt till lösning och begränsa skadorna för er organisation.

  Cynet tittar på filer, användare, nätverkstrafik från både servrar och klienter.

  Cynet 360 förstärks ytterligare genom Cynet CyOps som är Cynets egna SOC som erbjuder experthjälp 24/7.

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Cynet på 08 – 400 210 80 alternativtinfo@cuebid.se


 • Dell

  Dell erbjuder tekniska lösningar, tjänster och support.

  Dell erbjuder tekniska lösningar, tjänster och support. I Cuebids Dell sortiment hittar du bärbara datorer, stationära datorer, skärmar, servrar och lagring. Vi hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring ert företags IT-infrastruktur. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Dell på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se
 • Extreme Networks

  Innovativa Ethernet Switching produkter från Extreme Networks har omdefinierat nätverk genom att ge meningsfull insikt och oöverträffad kontroll. Med Ethernet switchar kan företag och tjänsteleverantörer bygga skalbara, högt tillgängliga nätverk.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring ert företags nätverkslösningar.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende Extreme på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • F5 Networks

  F5 Networks levererar enligt Gartner marknadsledande lösningar som gör applikationer säkra, snabba och tillgängliga för alla. Lösningarna hjälper många företag att maximera nyttan av sin server och NAS-investeringar.

  F5 bygger in intelligenta styrfunktioner i nätverket för att avlasta applikationsservrarna så att de fungerar snabbare och mer resurssnålt. F5:s modulära arkitektur integrerar intelligent applikationsoptimering, skyddar applikationen och nätverket och ger applikationstillförlitlighet – allt på en universell plattform. Över 16 000 företag och tjänsteleverantörer runt om i världen litar på att F5 håller igång deras applikationer idag.


  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring prestanda och stabilitet i er IT-infrastruktur.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende F5 Networks på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Fortinet

  Fortinet är ett av dagens ledande och mest innovativa IT säkerhetsföretag. Fortinet var först med att konsolidera säkerhetsfunktioner som brandvägg, antivirus, IPS, webbfilter och antispam i en och samma plattform.

  Fortinets erbjudande har nu utökats ytterligare med WAN optimering, SSL inspektion, applikationskontroll och DLP. Dessutom har Fortinet unika lösningar för virtualisering och databassäkerhet. Lägg till marknadens starkaste hårdvara, specialutvecklad för exceptionell prestanda, så har ni anledningen till att Fortinet är ett av världens snabbast växande IT säkerhetsföretag.


  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende Fortinet på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Hewlett Packard Enterprise

  Hewlett Packard Enterprise är ett av världens största teknikföretag. Var tredje server som installeras levereras i världen kommer från HPE och företagets lösningar är både beprövade och enormt kraftfulla.

  Cuebid har ett nära samarbete med HPE och vi har mångårig erfarenhet att bygga IT-plattformar baserade på HPE’s produkter inom switching, routing, server & storage.

   

  Vi hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring ert företags IT-infrastruktur.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende HP på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Juniper Networks

  Juniper Networks är enligt Gartner marknadsledande inom IT-säkerhet och nätverksteknik.

  Juniper erbjuder ett heltäckande produktsortiment som inkluderar Routrar, Switchar, Wan-optimering, Brandväggar & VPN, SSL VPN, Åtkomstkontroll, Intrusion Prevention och Logghantering/SIEM.

  Lösningarna är baserade på en unik gemensam arkitektur med ett operativsystem – JUNOS – och kan hanteras från ett och samma övervaknings- och konfigureringsverktyg. En stor del av Junipers produktportfölj är ”operatörsklassad”, d v s lämpar sig väl för krävande miljöer som ställer höga krav på prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

 • Microsoft

  Microsoft erbjuder flertalet produkter både på server- samt klientsidan.

  Deras främsta produkter inom serverfamiljen är BizTalk, Exchange, SQL och Windows Server. Microsoft är också ledande inom Unified Communication med produkten Microsoft Lync som vi gäna integrerar mot andra system vi arbetar med, exempelvis LifeSize.

   

  Cuebid erbjuder kvalificerade lösningar från Microsoft, både som en tjänst i vårt datacenter och på konsultbasis.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende Microsoft på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • MobileIron

  MobileIron är en ledande EMM (Enterprise Mobility Management) leverantör.

  MobileIron är en av de ledande EMM (Enterprise Mobility Management) leverantörerna i världen och hjälper verksamheter i sin mobila transformation. MobileIron säkrar företagsdata i mobila enheter och applikationer, samt skyddar data när den förflyttas inom företagets nätverk, enheter och molntjänster.

  Med MobileIron kan företag accelerera och fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt bevara den nativa känslan i de mobila enheterna, vilket bidrar till stor användarnöjdhet bland de anställda, utan att göra avkall på säkerheten.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende MobileIron på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • NetApp

  NetApp anses av bl.a. Gartner vara den ledande aktören inom Unified Storage för NAS/SAN. Unified Storage innebär att det bara behövs en enda enhet för att lagra både block- och fildata.

  NetApp differentierar sin lösning med hjälp av funktioner som deduplicering direkt på NAS/SAN vilket gör att det sparas utrymme så fort filerna börjar lagras och därmed reduceras behovet av hårdvara. Detta tillsammans med snapshot-teknologi och RAID-DP gör att organisationers Backup-/Restore – processer kan kortas avsevärt samtidigt som traditionella back-up mjukvaror inte längre är nödvändiga.

   

  Cuebid har ett nära samarbete med NetApp och använder deras produkter såväl i vårt eget datacenter som i lösningar ute hos våra kunder.
  Vi hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring era lagringslösningar.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende NetApp på 08 – 400 210 80 alternativtinfo@cuebid.se

 • Nimble Storage

  Flashoptimerade datalagringslösningar med Nimble Storage

  Nimble Storages flash-optimerade hybridlagringslösningar är byggda från grunden för att utnyttja SSD Flash och SATA och på så sätt kombinera hastigheten på SSD-lagring med effektiviteten i hårddiskar med högkapacitet.

  Denna hybridlösning ger adaptiv prestanda och skalbar kapacitet för att lagra och skydda kritiska applikationer såsom Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, servervirtualisering, databas, och VDI. Nimble Storages lösningar bygger på CASL-arkitektur som ger inline-komprimering, scale-to-fit flexibilitet, scale out, snapshots och integrerat dataskydd. 

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Nimble Storage på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Proofpoint

  Proofpoint är en komplett mailskyddslösning.

  Proofpoint är en komplett lösning för mailskydd för företag stora som små genom olika bundlingar. Lösningen stoppar bland annat phishing, malware, spam och andra former av skadligt innehåll i mail. Proofpoint erbjuder både molnbaserade lösningar och lösningar som installeras lokalt hos kund. Proofpoint erbjuder tjänster som email säkerhet, kryptering, arkivering och även DR- lösningar vid problem med företagets mailserver.

  Om man väljer en molnlösning så behöver man varken installera någon mjukvara eller hårdvara för att ta del av tjänsten. Alla mail filtreras och scannas i molnet, innan de når företagets nätverk, och tjänster besparar därför företaget stora mängder av administrativa uppgifter, bandbredd, användar-support och till och med diskutnyttjande på mailservern. Proofpoint kan även skydda kunder som har valt att lägga sin mail i Office365.

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all IT-relaterad säkerhet. 

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Proofpoint på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Riverbed

  Riverbed är en världsledande leverantör av WAN-acceleration. Med sin Steelhead appliance löser man de fördröjningar och prestandaproblem man ofta har med applikationer som skall gå över WAN:et.

  Riverbeds lösningar används med fördel av företag som har minst två kontor och möjliggör att applikationer över WAN kan få samma prestanda som på LAN, utan att det behövs lokala servrar, lagring eller annan infrastruktur på filialkontor. Över 5 500 företag runt om i världen använder idag Riverbeds Steelhead appliance.

   

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring ert företags nätverkslösningar.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende Riverbed på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Tenable

  Tenable har tre olika produkter:

  Nessus:

  Som är världens mest spridda sårbarhetsscanner med mer än en miljon globala användare. 

  Finns i två varianter: 

  Professional som är gjord för att scanna från en enhet. 

  Manager som är gjord för att scanna från flera enheter och managera resultatet centralt.

  Tenable.io

  Tenable.io är en molnbaserad sårbarhets managementplattform som är byggd för att scanna Molntjänster, Containers och Webbapplikationer.

  SecurityCenter

  SecurityCenter samlar ihop och undersöker sårbarheter i hela din organisation och prioriterar säkerhetsrisker och ger en klar bild över er säkerhets nivå. Med SecurityCenter:s färdigbyggda och väldigt anpassningsbara vyer, rapporter och säkerhetsindustrins ända ”Assurance Report Cards” (ARCs) kan du visualisera, mäta och analysera effektiviteten av er säkerhetsmiljö.

  Kontakta oss gärna för mer information avseende Tenable på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se

 • Veeam

  Veeam arbetar utifrån övertygelsen om att data är varje företags mest värdefulla resurs, och säljer därför lösningar som uteslutande fokuserar på virtualisering och molntekniker. Den gamla typen av säkerhetskopieringssystem uppfyller inte de krav som ställs på virtuella miljöer, växande datamängder, begränsade fönster för säkerhetskopiering, och en konstant ökande intolerans mot avbrottstid och dataförluster. Hos Veeam ser vi dagens krav på IT som en konsekvens av de problem som tidigare förknippats med säkerhetskopiering såsom begränsad prestanda, ökande komplexitet och höga omkostnader.

  Veeam arbetar för att lösa denna problemställning genom att erbjuda en rad produkter som är prisvänliga, har optimal prestanda och samtidigt är enkla att använda tillsammans med det moderna datacentret (VMware och Hyper-V). Med Veeam behöver man aldrig mer uppdatera en agent eller återskapa en virtuell maskin från grunden, och Veeam Backup och Replication ger omfattande fördelar jämfört med äldre säkerhetskopieringssystem genom att:

  - Minska tiden för säkerhetskopiering och återskapande med 95 %
  - Minska administrationstiden med 90 %
  - Minska omkostnaderna med upp till 70 %


  Fredrik Ranelöv, Datacenterarkitekt på Cuebid Väst, presenterar nedan hur man med hjälp av Veeam Cloud Connect, en del av Veeam Availability Suite 9.5, kan migrera ett datacenter från ett private cloud till ett annat. Minimalt produktionsstopp och minimal risk.

 • VMware

  VMware anses vara globalt ledande vad gäller virtualisering av servrar, klienter och molninfrastruktur. Genom sina teknologier reduceras både kostnaden komplexiteten i IT-miljöerna världen över samtidigt som flexibiliteten ökar. Vidare skapar VMware förutsättningar för ökad produktivitet genom att systemresurser kan allokeras efter olika företagskritiska applikationers behov.

  Med VMwares unika teknologier ökar takten i övergången till privata och publika moln där befintliga investeringar bevaras och säkerhet och kontroll ökar. VMware har genom sina teknologier hjälpt över 250 000 företag att öka sina användares produktivitet och samtidigt sänka sina totala IT-kostnader med bebehållen valfrihet inom ramarna för befintliga investeringar.

   

  Cuebid hjälper gärna er organisation att ta ett helhetsgrepp kring all virtualisering såväl strategiskt som ”hands on” tekniskt.
  Kontakta oss gärna för mer information avseende VMware på 08 – 400 210 80 alternativt info@cuebid.se